تجربه ما برای شما آماده است
خدمات ما :
ثبت شرکت
ثبت برند
اخذ کارت بازرگانی
تغییرات شرکت
با تنظیم صورتجلسه امکان هر نوع تغییر را در شرکت خود خواهید داشت
جواز فعالیت
کد اقتصادی
طراحی سایت و لوگو
پلمپ دفاتر
خدمات ما
خدمات ما چیست؟
تجربه ما برای شما آماده است
خدمات ما:
ثبت شرکت
انواع شرکت ها:
بر اساس ماده 20 قانون تجارت شرکت های تجارتی عبارتند از:
- شرکت سهامی (عام، خاص)
- شرکت با مسئولیت محدود
- شرکت تضامنی
- شرکت مختلط غیرسهامی
- شرکت مختلط سهامی
- شرکت نسبی
- شرکت تعاونی تولید و مصرف
شرکت با مسئولیت محدود
شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت هستند. در کنار نام شرکت حتما باید عبارت (با مسئولیت محدود) قید شود و همچنین اسم شرکت نباید متضمن نام هیچ یک از شرکاء باشد وگرنه شریکی که اسم او در نام شرکت قید شود در مقابل اشخاص ثالث حکم شریک ضامن در شرکت تضامنی را خواهد داشت. همچنین حداقل سرمایه در شرکت مسئولیت محدود، یک میلیون ریال می باشد.
شرکت سهامی خاص
شركتی است بازرگانی كه تمام سرمايه آن منحصرا توسط مؤسسين تامين گرديده و سرمايه آن به سهام تقسيم شده و مسئوليت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنها است. تعداد سهامداران نبايد از سه نفر كمتر باشد. عنوان شركت سهامی خاص بايد قبل از نام شركت يا بعد از آن بدون فاصله با نام شركت بطور روشن و خوانا قيد شود.
شرکت سهامی عام
شرکت های سهامی عام، شرکت هایی هستند که سرمایه آنها به قطعات سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست و قسمتی از سرمایه این شرکت ها از طریق فروش سهام به مردم تامین می شود. لازم به ذکر است جهت ثبت شرکت های سهامی عام می بایست حداقل سرمایه شرکت 5.000.000 ريال باشد و همچنین تعداد موسسین در بدو امر نباید کمتر از 5 نفر باشد.
تغییرات شرکت
انواع تغییرات در شرکت ها
افراد پس از ثبت شرکت میتوانند بنا بر نیاز تغییراتی در اساسنامه یا موارد شرکت ایجاد نمایند.
ثبت تغییرات هم مانند ثبت شرکت الزامی میباشد.
منظور از تغییرات تمامی تصمیمات و تغییرات که طی جلسه مجمع عمومی فوق العاده یا مجمع عمومی عادی یا جلسات هیئت مدیره بنا به ضرورت صورت میگیرد.
تمامی تغییرات شرکت که عموما شامل ورشکستگی، ابطال، تصفیه، تقسیم اموال،تغییر آدرس،ورود و خروج افراد، افزایش یا کاهش سرمایه، تغییرات اساسنامه و… باید سریعا ثبت گردد.بدیهی است عدم ثبت تغییرات و مخفی کردن آن که موجب ضرر و زیان و اغفال دیگران شود نافی خسارت و جبران خسارات وارده شخص خاطی نخواهد بود.
انواع تغییرات شرکت ها:
تغییر نشانی
تغییر نام
تغییر موضوع فعالیت/الحاق موضوع فعالیت
تعیین روزنامه کثیر الانتشار
افزایش و کاهش سرمایه
نقل و انتقال سهام
ورود و خروج نفرات (در شرکت های مسئولیت محدود ورود و خروج نفرات نیاز به گواهی مالیاتی ندارد مگر در شرایطی که نفرات شرکت بخواهند نقل و انتقال صورت بگیرد که در این صورت باید توسط دفتر اسناد رسمی و با گواهی مالیاتی باشد)
هیئت مدیره و حق امضا
تصویب ترازنامه مالیاتی
انتخاب بازرس در شرکت های سهامی خاص
تبدیل شرکت
انحلال
تصفیه
ثبت شرکت در مناطق آزاد
منطقه آزاد چيست؟
منطقه آزاد، محدوده حراست شده بندری و غيربندری است که از مشمول برخي مقررات جاری کشور نبوده و با بهره گيری از مزايایی نظير معافيت های مالياتی، بخشودگی سود و عوارض گمرکی، عدم وجود تشريفات زايد ارزی، اداری و مقررات دست و پاگير و همچنين سهولت و تسريع در فرايندهای صادرات و واردات با جذب سرمايه گذاری خارجی و انتقال فناوری به توسعه سرزمين اصلی کمک می نمايد.
ايران 9 منطقه آزاد تجاری صنعتی دارد:
- چابهار
- قشم
- کيش
- اروند
- انزلی
- سلفچگان
- ارس
- ماکو
- شهر فرودگاهی
مزايای ثبت شرکت در مناطق آزاد
1- معافيت مالياتی 20 ساله برای هر نوع فعاليت اقتصادی
2- ورود اتباع خارجی بدون اخذ روادید
3- تضمين و حمايت قانوني از سرمايه گذاری خارجی
4- عدم محدوديت در انتقال ارز به ديگر مناطق آزاد ايران با ساير کشورها
5- خدمات پولی و بانکی انعطاف پذير
6- خدمات گسترده بانکی و بيمه ای (دولتی و خصوصی)
7- انجام معاملات ارزی آسان
8- فعاليت بورس اوراق بهادار و بورس نفت و محصولات پتروشيمی
9- معافيت از حقوق گمرکی برای واردات مواد اوليه و ماشين آلات صنعتی واحدهای توليدی
10- ثبت سهل و آسان شرکت ها، مؤسسات صنعتی، مؤسسات فرهنگی و مالکيت معنوی
11- تشريفات ساده برای صادرات مجدد و ترانزيت کالا
12- مقررات آسان برای ورود کالاهاي مجاز
تفاوت مناطق ويژه اقتصادی و آزاد تجاری
برخي از مهم ترين تفاوت های مناطق آزاد و ويژه را می توان در موارد زير خلاصه کرد:
معافيت مالياتی به مدت 20 سال در مناطق آزاد وجود دارد و در مناطق ويژه اقتصادی تخفيف مالياتی طبق مقررات داخل کشور است. خرده فروشی کالا در مناطق ويژه اقتصادی فقط برای اتباع خارجی امکان پذير است ولی در مناطق آزاد، خرده فروشی برای اتباع خارجی و داخلی امکان پذير می باشد. مقررات رواديد برای اتباع خارجی در مناطق ویژه بر اساس ضوابط داخل کشور است ولی در مناطق آزاد روادید در مرزهای ورودی اعطاء می شود.
ثبت برند و علامت تجاری
برند (Brand) یک نام و عبارت مشخصکننده خدمات یا فروشنده محصولی خاص باشد که به وسیله آن از دیگر محصولات و خدمات مشابه متمایز میگردد.
علامت تجاری یکی از مهمترین عناصر بازاریابی و موفقیت یک سازمان می باشد و تصویری ست که سازمان یا شرکت شما را با همه ابعادش معرفی می کند و خلاصه ای از آنچه را که هستید یا می خواهید باشید را در ذهن بیننده، مشتریان، مصرف کنندگان و… ایجاد می کند.
در واقع نشانه ای است که شرکت یا سازمان شما را از رقبا متمایز می کند و همچنین معرف کالاها و خدمات ایجاد شده توسط شرکت شما می باشد.
در درجه نخست علامت تجاری (برند) یک تعهد است و می گوید که شما آن نام را می شناسید و به تعهد آن اعتماد دارید. اعتماد یک قدم اول حیاتی است که هدف علامت تجاری شتاب دادن به این قدم به وسیله نفوذ تعهد ضمنی علامت تجاری است.
کد اقتصادی
با توجه به اینکه فعالیتهای اقتصادی به صور گوناگونی در حال انجام است لازم است فعالین در زمینه های اقتصادی شناسایی گردند تا مورد حمایتهای دولت قرار گیرند و از سوی دیگر بر اعمال اقتصادی و تجاری آنها نظارت لازم صورت گیرد تا از انجام فعالیتهای غیر مجاز و سوء استفادهها و رانت خواریهای احتمالی و به وجود آمدن فضای ناسالم اقتصادی جلوگیری شود.
بنابراین لازم است هر شرکتی تا دو ماه پس از ثبت با مراجعه به اداره دارایی منطقه شرکت نسبت به تشکیل پرونده دارایی و دریافت کد اقتصادی اقدام نماید.
پلمپ دفاترمالیاتی
یکی از اقدامات مهم پس از ثبت شرکت، ارائه اظهارنامه پلمپ دفاتر می باشد. این دفاتر در واقع به دلیل اینکه تمامی صفحات آن در اداره مالیات و ثبت شرکت ها پلمپ می شود، به این نام مشهور شده اند.
این دفاتر عبارتند از 1- دفتر روزنامه 2- دفتر کل 3- دفتر دارائی 4- دفتر کپیه و به موجب ماده 6 ق.ت تمامی تجار به استثناء کسبه جزء موظف به ثبت پلمپ این دفاتر می باشند.